Talent & management development

“Je moet ze jong vangen en tam maken”

Woorden die Godfather Gerrit Van de Valk sprak in een documentaire over het familie bedrijf van de Toekan. Tijden veranderen gelukkig, al denken te veel organisaties nog steeds weg te komen met deze antieke visie op talent- en managementontwikkeling. Anderen zijn van goede wil maar vinden het lastig om invulling te geven aan beleid rondom engagement, Work Life balance, lerende organisatie, strategische personeelsplanning en andere fenomenen.

Als je kiest voor een samenwerking met HRM Kompaan ontwikkel je een eigen visie op de ontwikkeling van mensen binnen je organisatie, een essentieel onderdeel van je personeelsbeleid. Van de werkvloer tot in de boardroom.  En zult je zien dat er met beperkte middelen veel mogelijk is. Met enkele eenvoudig toepasbare instrumenten kun je vaak zelf meteen aan de slag. Je weet dan bijvoorbeeld hoe je talent binnen je organisatie herkent en ontwikkelt; welke personele opvolgingsvraagstukken op je pad komen of hoe het komt dat dat ene team niet echt optimaal functioneert.

Het blijft echter niet bij vaststellen alleen. Met HRM Kompaan aan je zijde pak je de zaken grondig aan. Als ervaren trainer/opleider hebben kan ik je helpen met het inrichten van opleidingshuizen,het optuigen van effectieve ontwikkelingstrajecten voor functiegroepen, individuen of teams. Ik begeleid de samenstelling van het proces, voer onderdelen ervan uit, ondersteun de volledige implementatie en help je bij individuele vraagstukken.

Heb jij er genoeg van dat de ontwikkeling van je mensen maar niet uit de verf komt? Bel en maak een afspraak!