Over Kompaan

“Ik heb het goed gedaan maar ook zo fout gedaan”

© André Hazes “bloed zweet en tranen”

Dat geldt zeker voor Geert-Jan Jaarsveld, jouw HRM Kompaan; gepokt en gemazeld door een loopbaan in het HRM/HRD vak binnen familiebedrijven, het MKB en de corporate wereld. Als ondernemer aan de andere kant van de tafel gaan zitten om dienstverlenend te zijn aan soortgelijke organisaties uit de private en publiek sector.

Die eerdere persoonlijke ervaringen staan garant voor een diep inzicht in succes en faal factoren bij veranderingen binnen organisaties. Verstandig vragen blijft nog steeds moeilijker dan verstandig antwoorden. Geen ‘been there done that’ advies, of een adviseur die nog een kunstje komt flikken. Verandering is permanent. HRM Kompaan verandert mee. Altijd werkend vanuit een passie voor de resultaatgerichte ontwikkeling van mensen en daarmee organisaties. Met harde (en zachte) bedrijfsdoelstellingen als vertrekpunt in klare taal optrekken met opdrachtgevers, lijnmanagers, medewerkers en stakeholders.

Voor HRM Kompaan liggen de antwoorden, oplossingen of uitdagingen steeds in structuur, cultuur en leiderschap. Dat straal ik uit naar organisaties. Daar gedraag ik me ook naar. Die consistentie genereert overtuigingskracht, creëert samenwerking en betrokkenheid. Dat geeft energie, dan wordt het leuk. En bereiken we samen met de mensen in de boardroom, van het middenkader en op de werkvloer een duurzaam resultaat. Bel voor een afspraak met een ander geluid.