Recruitment & onboarding

“Vissen in dezelfde  vijver”

Hoe krijg ik die ene cruciale vacature ingevuld? Wat moet ik doen en laten om mijn werkgeversimago te verbeteren zonder aan windowdressing te doen? Kan ik de kwaliteit van mijn selectieproces verbeteren? Hoe breng ik onze organisatiecultuur over op nieuwe medewerkers? Waarmee bespoedig ik het inwerktraject van nieuwe medewerkers?

Zomaar wat vragen die jij jezelf zou mogen stellen. Want ondanks de wisselende werkloosheidscijfers in Nederland is het invullen van functies nog steeds hartstikke lastig. We zitten met een hengeltje aan de oever en vissen met zijn allen in dezelfde vijver. En vangen niets…Hebben we wel beet dan voelt de nieuwe vis zich niet altijd thuis in jouw aquarium. Dat kan anders. Ook voor jouw specifieke situatie zijn er oplossingen te vinden die je kansen op blijvend succes vergroten.

Het gefundeerd vaststellen van iemands geschiktheid voor de functie en de match met de organisatie blijft altijd een punt van aandacht. Als dat niet op orde is, investeer je kapitalen in verkeerde mensen of situaties. HRM Kompaan helpt je daar graag bij door onderdelen van de selectieprocedure voor je te verzorgen of deze volledig van je te overnemen. En ik ondersteun je graag bij het verbeteren van het inwerktraject zodat nieuwe collega’s zich welkom en thuis voelen.

Wil je de kans op verbetering van je instroom niet missen?  Gewoon even bellen voor een kennismakingsafspraak.