Interim Management

“Een interimmer is ook maar een mens”

En zeker geen wonderdokter…Toch heb ik gemerkt dat het goed mogelijk is om blijvende resultaten te boeken met de inzet van tijdelijke professionals. Dat is dan ook de kern van mijn visie op HR interim management. Of het daarvan komt hangt mede af van het voorliggende vraagstuk, de actieve inbreng vanuit jouw organisatie en de kwaliteit van de man of vrouw die je tijdelijk in huis haalt. Dat hoef ik niet altijd zelf te zijn want via mij bereik je namelijk ook anderen.

Als jouw HRM Kompaan ben ik voor, tijdens en na het plaatsen van een operationele, tactische of strategische HRM/HRD professional zeer betrokken. Ik zorg voor een goede match tussen mens en organisatie, investeer in een deugdelijke onboarding, houd via tussentijdse evaluaties de voortgang in de gaten en realiseer een duidelijke overdracht en afhechting van het project.

Overweeg je om een HRM project uit te besteden? Heb je een HRD vraagstuk dat om een oplossing vraagt? Bel me voor een inventariserend gesprek en overtuig jezelf.